16.11.20

Loukkauskivi, kompastuksen kallio


Minä asetan Siioniin kiven, johon he kompastuvat, kallion, johon he loukkaavat itsensä... 

...Mutta joka häneen uskoo, ei joudu häpeään. (Room. 9:33)

Pastori Olaf Latzelin puheisiin on loukkaannuttu. Useaan otteeseen häntä on yritetty saada oikeuteen, nyt siinä on onnistuttu. Hänen pitämiään jumalanpalveluksia on häiritty ja kirkon seinät on töhritty iskulausein usein, ikkunoita on kivitetty rikki, uhkauskirjeitä on lähetetty.

Sateenkaaripapisto on osoittanut mieltään Bremenin Pyhän Pietarin kirkon edustalla.



Tammikuussa 2015
pastori Latzeliin loukkaannuttiin, hänen saarnattuaan näin: Islamilainen sokerijuhla on älytön, Buddha on lihava, läski herra, paavin urbi et orbi toivotukset ovat mitättömiä (syntien anteeksisaamiseksi), katolisen kirkon pyhäinjäännökset ovat roskaa, ja että Jumala käskee tuhoamaan epäjumalat hakkaamalla ne palasiksi. Lähde: Die Welt.

Lokakuussa 2019 pastori Latzeliin loukkaannuttiin, koska hän oli pitänyt avioliittoseminaarin yhdessä TV-evankelista Ulrich Parzanyn kanssa, ja puhunut siellä.

"Lokakuussa 2019 pastori Latzel on "Avioliiton ajokortti" -seminaarissa haukkunut homoseksuaalisia ihmisiä. Luento oli netissä tallenteena kauan, mutta tällä hetkellä se on poistettuna. Siinä Latzel selittää, että homoseksuaalisuus on Jumalan luomisjärjestyksen vastaista. "Nyt ovat vaikka ketkä harhautuneet poliitikot, teologit, sosiologit, antropoligit kertomassa meille, että on kolmas, neljäs, viides ja ties mikä sukupuoli."

Latzel kuvaa tätä "totaaliseksi mielettömyydeksi". "Koko gender-roska on perkeleellistä ja saatanallista puuttumista Jumalan luomisjärjestykseen. Mieheksi ja naiseksi Hän loi heidät. Piste." Se hämmentää kansaa, tuhoaa sivilisaation ja kulttuurin. Tätä oppia iskostetaan jo lapsiin koulussa. Homoseksuaalisuus on "yhteiskunnan rappio".

Latzel mainitsee, että Raamatussa homoseksuaalisuutta pidetään kauhistuksena ja kuolemalla rangaistavana. Hän varoittaa "homolobbareista" ja sanoo: "Christofer Street Day (CSD) rikolliset juoksentelevat ympäriinsä. Hän varoittaa antamasta häälahjaa homoparille, jotta ei tulisi itse syynalaiseksi."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tähän vapaasti.

Bremenin P. Martin seurakunta vapaakirkoksi?

Aluksi, tässä seurataan homosynneistä varoittaneen papin O. Latzelin ja hänen Bremenissä sijaitsevan seurakuntansa vaiheita. Pastori t...