26.11.20

Oikeusoppineet vapauttamassa Saatanaa kahleistaan?

Perustuslaki kahlehtii Saatanaa, mutta kauanko?




Ilmestyskirja, luku 20: Minä näin, kuinka taivaasta tuli alas enkeli, jolla oli kädessään syvyyden avain ja isot kahleet. Hän otti kiinni lohikäärmeen, tuon muinaisaikojen käärmeen, jonka nimet ovat Paholainen ja Saatana, ja pani sen kahleisiin tuhanneksi vuodeksi, syöksi sen syvyyteen ja lukitsi ja sinetöi sen jäljestä syvyyden oven.

Selitys: Niin kauan kuin Saatana on kahleissaan, se ei pääse kirkon ja kristittyjen kimppuun. Uskonnonharjoitus on vapaata, kun lait ja loppuviimeksi perustuslaki on kristinuskon turvana.

Ongelma: Kristinuskon vastustajilla on nyt ongelma, kuinka saada Saatana irti kahleistaan, eli perustuslain takaama uskovaisten suoja pois. Kirkot kiinni ja pappien ja muidenkin uskovien suut tukkoon, on tavoite heillä.

Ratkaisu: 

Vaihe 1: Haastetaan uskovaisia oikeuteen ja syytetään heitä kansankiihotuksesta. Väitetään, että Raamatun lauseiden lausuminen ja soveltaminen käytäntöön on rikos, varsinkin jos asiasta puhuu julkisuudessa. Vaaditaan uskovia hyväksymään homoseksin harjoitus ja gender-ideologia. Tekaistaan syytteet, jotta oikeuskäsittely saadaan alkamaan.

Vaihe 2: Hankitaan oikeuteen sopivat syyttäjät ja tuomarit, jotta he tekevät niinkuin pitää.

Vaihe 3: Tehtaillaan langettavat tuomiot.

Vaihe 4: Valitusprosessi, ihan sama, vetääkö jutut Hoviin ja Korkeimpaan syytetty vai syyttäjä. Saksassa Perustuslakituomioistuimeen. Sitten vielä Euroopan ihmisoikeustuomioistuin.

Vaihe 5: Korkeimmat oikeusasteet ratifioivat langettavat tuomiot. Sitten on Saatana vapaa käymään kristittyjen kimppuun, Sananvapaus ja mielipiteenvapaus on Euroopan tasolla mennyttä.

ALKUSOITTO, SAKSA: Ensimmäinen oikeudenistunto pidettiin Bremenin konserttitalossa nimeltä Kello (Glocke). Bremenin soittoniekat soittivat siellä pirunviulua lahjakkaasti. 
Pastori Olaf Latzelin syyte yleisen rauhan häiritsemisestä, kiihottamalla kansaa seksuaalivähemmistöjä vastaan, tuomitsemalla Raamatun perusteella homous ja muunsukupuolisuus, johti Bremenissä 25.11.2020 sakkotuomioon 8100 euroa.

SUOMI: Kansanedustaja Päivi Räsänen on joutumassa oikeuteen kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, hänen tuomittuaan homoseksit, pridet ja gender-ideologia Raamatun perusteella julkisesti.

Kylkiäisinä oikeudessa tavoitellaan, että sekä syytetyt että kansa hyväksyisi, kumartaisi ja kunnioittaisi homoseksiä ja gender-ideologiaa. Miten se onnistuu niiltä, jotka tahtovat antaa kunnian vain Jumalalle? Soli Deo Gloria!


Kuvat: Valtakunnansyyttäjä Toiviainen ja Päivi Räsänen, pastori Olaf Latzel Saksan Bremenistä.

1 kommentti:

  1. Kun Kristityt tuomitaa maallisessa oikeudessa Raamatun terveeseen ja raikkaaseen ilmoitukseen turvaamisesta, tuomitaan taivaallisessa oikeudessa maallinen tuomioistuin ja se tarkoittaa tuomioita.
    Kun maallisessa oikeudessa tuomitaan Raamatun ilmoitukseen vetoaminen, tuomitaan maallisessa oikeudessa hengellisesti tarkasteltuna Kristus ja silloin tilanne ei tee eroa ristiin naulitsemisen kanssa. Tuomioita on siis tiedossa niin suomessa, kuin muuallakin ja niitä jaetaan niin maallisessa oikeudessa, kuin taivaallisessakin.
    Taivaalliset tuomiot on Kristus luvannut panna käytäntöön jo ajassa ja koska maalliset tuomioistuimet ympäri maailmaa nyt tuomitsevat Kristususkovia, tulee tuomiotkin olemaan globaaleja.
    Kristuksen on tehtävä jotain, jotta voisi lupauksensa täyttää, kun sanoo pitävänsä huolta omistaan ja silloin maallinen maailma joutuu tuomioiden kohteeksi ja me uskovat elämme maailmassa joka on langennut ja siksi elämme tuomioiden keskellä, mutta Kristuksen kanssa.

    VastaaPoista

Kommentoi tähän vapaasti.

Bremenin P. Martin seurakunta vapaakirkoksi?

Aluksi, tässä seurataan homosynneistä varoittaneen papin O. Latzelin ja hänen Bremenissä sijaitsevan seurakuntansa vaiheita. Pastori t...