18.11.20

"Pridejärjestö" CSD Bremenissä aktiivinen

Netissä on kerätty nimiä pastori Latzelin puolesta ja häntä vastaan. CSD eli Christofer Street Day järjestö, joka näyttäisi olevan pridetapahtumia järjestävä taho, on vastustanut pastori Latzelia määrätietoisesti io kauan, keräämällä nimiä, vaatimalla Bremenin osavaltion evankelista kirkkoa erottamaan hänet ja vaatimalla syyttäjää nostamaan syyte.

Tässä nettisivu, jossa on kerätty ja kerätään nimiä Latzelin erottamiseksi kirkon virasta ja asettamista syytteeseen. Sitä ylläpitää CSD tiedottaja, mies, joka kertoo olevansa homoseksuaali ja "Drag Gueen". Perusteet ovat samat kuin Bremenin CSD järjestön omilla sivuilla.

Tässä tiivistelmä heidän näkökannoistaan:

* Pastorin puheet naisista, muista uskonnoista ja homoseksuaaleista ovat erittäin äärimmäisiä. Hän on estänyt naisia saarnaamasta kirkossaan, luonnehtinut muita uskontoja vääriksi ja sanonut, ettei Islam kuulu Saksaan. Avioliittoseminaarissa hän sanoi, että CSD rikolliset juoksentelevat ympäriinsä. Hän jatkoi puhumalla perkeleellisestä homolobbauksesta.

* Hänen homovihamielisten puheidensa vuoksi on oikeus nyt ryhtynyt toimiin ja evankelinen kirkko aloittanut kurinpitomenettelyn.

* Olemme järjestäytyneesti vaatimassa hänen erottamistaan kirkon virasta. Sillä osoitettaisiin, ettei uskonnonvapaus tarkoita sitä, että saa haukkua muita uskontoja.

* Minä, B.M. olen itse evankelinen ja homoseksuaalinen, suuntaukseni on Jumalan luoma. Olen ollut mukana vaatimassa, että suuntautumis muutos terapia eli eheytymisterapia kiellettäisiin, se toteutui hiljattain.

* Pastori levittää vihaa ihmisryhmiä ja uskontoja kohtaan. Homoseksuaaleja ei tarvitse muuttaa eikä parantaa. Silti uskonnolliset julistajat esittävät homouden synnillisenä. Kuitenkin elämme maassa (Saksa), jossa homoutta ei pidetä sairautena eikä rangaistavana. Pastori Latzelin puheet ovat vaarallisia, epäeettisiä ja rikosoikeudellisesti rangaistavia.

* Koska nimienkeruun aikana kirkko käynnisti kurinpitotoimet ja syyttäjä nosti kanteen, CSD Bremen toteaa olevansa tärkeä ja vaikuttava järjestö, joka toimii ihmisoikeuksien, inhimillisyyden ja monimuotoisuuden puolesta, suvaitsemattomuutta ja vihaa vastaan. Järjestö kiittelee Bremenin syyttäjää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi tähän vapaasti.

Bremenin P. Martin seurakunta vapaakirkoksi?

Aluksi, tässä seurataan homosynneistä varoittaneen papin O. Latzelin ja hänen Bremenissä sijaitsevan seurakuntansa vaiheita. Pastori t...